Η “επέλαση” των φορτηγών στην Εθνική μετά την ύφεση των καιρικών φαινομένων

Την «επέλαση» των εκατοντάδων ακινητοποιημένων φορτηγών στα διόδια της Τραγάνας και στη γέφυρα του Κάστρου σήμανε λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ, η προσωρινή άρση του απαγορευτικού λόγω της ύφεσης που παρουσίασαν τα καιρικά φαινόμενα στο Μαρτίνο και στις στροφές της Υλίκης.
Η κίνηση των οχημάτων στο Εθνικό οδικό δίκτυο Αθηνών Λαμίας στην περιοχή ευθύνης των αστυνομικών διευθύνσεων της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας διεξάγεται χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα καθώς οι συνεχείς ρίψης αλατιού, έχουν αποτρέψει τη χιονόστρωση στο οδόστρωμα.
Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των ακινητοποιημένων οδηγών στο Κάστρο που κατόπιν του απαγορευτικού αναγκάστηκαν να διακόψουν τα δρομολόγιά τους για αρκετές ώρες.
Η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων με περιπολικά στο Εθνικό δίκτυο είναι αισθητή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ενώ ο ΑΔ Φθιώτιδας επιτηρούσε την εξέλιξη του επιχειρησιακού σχεδιασμού στη γέφυρα του Μαρτίνου.
Στο ίδιο σημείο σε επιφυλακή παραμένει κλιμάκιο της 7ης ΕΜΑΚ με πυροσβεστικά οχήματα και το ειδικό ερπυστριοφόρο της υπηρεσίας.