Ο Τηλεοπτικός Σταθμός STAR Κεντρικής Ελλάδας της STAR A.E. καλύπτει από το 1993 την περιοχή της Στερεάς Ελλάδας.

Εκπέμπει στους Νομούς Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Ευρυτανίας, Φωκίδας και Εύβοιας και απευθύνεται σε πληθυσμό 600.000 κατοίκων.

Εξαιρετικό πλεονέκτημα, αποτελεί η Πανελλαδική μετάδοση του προγράμματος, μέσα από την πλατφόρμα του Cosmote TV (θέση 664) και από το WebTV του Σταθμού.

Είναι ειδησεογραφικός, με έμφαση στην τοπική ενημέρωση, για θέματα που αφορούν την Στερεά Ελλάδα, χωρίς να παραλείπονται τα σημαντικότερα Πανελλαδικά και Παγκόσμια γεγονότα.

Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει, ολόκληρο το 24ωρο, ζωντανά δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές εκπομπές, διαλόγου και εκπομπές για ειδικές κατηγορίες: Αθλητικά, αγροτικά, αυτοκίνητο, κυνήγι, ψάρεμα, extreme sports, ταξίδια, παράδοση, χορούς, μαγειρική, επιχειρήσεις, ευρωπαϊκά προγράμματα, εκκλησία, χρηματιστήριο, νέες τεχνολογίες. Στον ψυχαγωγικό τομέα ξεχωρίζουν εκπομπές life style, επιλεγμένες Ελληνικές και ξένες κινηματογραφικές ταινίες, επιστημονικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ στο πρόγραμμα του STAR Κεντρικής Ελλάδας, εκπομπές κάθε μορφής τηλεηχοπληροφόρησης, τηλεαγορές κ.λ.π.

Το WebTV του σταθμού, που φιλοξενείται στην πλατφόρμα της Dailymotion (dailymotion.com/lamiastargr), έχουν δημοσιευθεί πάνω από 33.000 videos και έχει ξεπεράσει τις 11.600.000 views.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.